Για μία τελευταία παράσταση για τη σεζόν! | Τρίτη 23 Απριλίου στο Arch Club Live Stage

Μετά από τα απανωτά sold out της προηγούμενης σεζόν, ο Ανδρέας Πασπάτης παρουσιάζει το “Σόλο” για μία και μοναδική εμφάνιση στο 𝗔𝗥𝗖𝗛 𝗖𝗟𝗨𝗕!
Ο κωμικός Ανδρέας Πασπάτης έρχεται με τη νέα του, εντελώς solo, Stand up Comedy παράσταση, με τίτλο “Σόλο”. Αφού μας εξήγησε πώς είναι να μένεις μόνος στο “Διαβάστηκε”, στην προηγούμενη ομώνυμη παράσταση, ο τίτλος “Σόλο” ήταν ουσιαστικά αναμενόμενος για νέα του παράσταση.
Ο Ανδρέας είναι stand up κωμικός και γράφει τα κείμενά του solo, ανεβαίνει solo στη σκηνή και παρουσιάζει την παράστασή του, που είναι ένα stand up comedy solo. Επίσης έχει έναν σκύλο στο σπίτι, που τον λένε Σόλο. Στην ερώτηση: “Ποιος είναι ο αγαπημένος σου χαρακτήρας από το Star Wars;” απαντά ο Τσουμπάκα… επειδή είναι συνέχεια με τον Han Solo.
Εσείς μην έρθετε στην παράσταση solo!
O Ανδρέας Πασπάτης ασχολείται επαγγελματικά με το Stand Up Comedy από το 2007. Μετράει συνεχείς παραστάσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις του Comedy Central στο Λονδίνο και οι solo του παραστάσεις, “Τσάι Party” και “Διαβάστηκε”, παρουσιάστηκαν με μεγάλη επιτυχία το 2017-2018, και το 2019 μέχρι και το 2022, αντίστοιχα, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, επαρχία και εξωτερικό. Διοργάνωσε και συμπαρουσίασε το 2015 το πρώτο Stand Up Comedy Battle, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, και το 2016 το πρώτο ζωντανό Comedy Talk Show “The Comedians”. Ακόμα, έχει πάρει μέρος σε διοργανώσεις όπως το «Stand up for U», διάφορα Tedx, και αποτέλεσε παρουσιαστής του 20ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. Έχει υπάρξει ιδρυτής και πρόεδρος του Brunel University Comedy Society (London) και διοργανωτής του Φεστιβάλ Κωμωδίας Θεσσαλονίκης και Thessaloniki Open Mic.
Πληροφορίες
Τρίτη 23 Απριλίου
Arch Club – Live Stage
Έναρξη: 21:30
Διάρκεια: 90’
Οι θέσεις είναι σε τραπέζια των 4-6 ατόμων οι θέσεις ορίζονται με σειρά προτεραιότητας, σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε κράτηση σε μπροστινό τραπέζι μπορείτε να καλέσετε στο 6983803547 (κράτηση 2 έως 6 άτομα)
Εισιτήρια προπωλούνται μέσω more.gr και του δικτύου καταστημάτων του: (Nova, Public, MediaMarkt , βενζινάδικα Shell, BP, EKO, Metro, My Market).
Τιμές εισιτηρίων:
Γενική είσοδος: €12
Ειδική Τιμή εισιτηρίου Θέασης (Α.με.Α. / άνεργοι / φοιτητές / ειδικές κατηγορίες με την επίδειξη της αντίστοιχης κάρτας): 10€
Ταμείο:15€
Production: HAH Comedy / TMR Entertainment Group
Προπώληση: tickets.public.gr