Οι Ηλέκτρα ανακοινώνουν με χαρά την κυκλοφορία του πρώτου δίσκου τους με τίτλο Δώμα και το γιορτάζουν στις 19 Απριλίου με το ψηφιακό realease.

Το “Δώμα” είναι το αποτέλεσμα της σύμπραξης του κιθαρίστα και τραγουδιστή Βασίλη Ζερβακάκη (Dead City Jets) και του ντράμερ Χρήστου Βαγιόπουλου (Ονειροπαγίδα) όταν, κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αποφάσισαν να διοχετεύσουν την ενέργεια τους σε ένα νέο πρότζεκτ, δουλεύοντας τα τραγούδια του πρώτου. Τα εννέα τραγούδια του άλμπουμ “Δώμα”, είναι αντιπροσωπευτικά της εξέλιξης και της δημιουργικής πορείας τους. Με συνεχή ροή και κίνηση, αντλούν έμπνευση από τις αναφορές τους, ενσωματώνοντας την ενέργεια και τον πανκ πνευματισμό των Clash με τον χορευτικό παλμό των Talking Heads.
Η ηχογράφηση του άλμπουμ έγινε το καλοκαίρι του 2022 σε παραγωγή του Χρήστου Λαϊνά (Ονειροπαγίδα, Φοίβος Δεληβοριάς, Παύλος Παυλίδης, Kid Moxie).
Την ομάδα των Ηλέκτρα συμπληρώνουν, από το 2023, δυο ακόμα μουσικοί με παρελθόν στην ελληνική μουσική σκηνή: ο κιθαρίστας Κώστας Βλάχας και ο μπασίστας Νίκος Παπαδημητρίου (αμφότεροι από το γκρουπ Μέντα).

Το άλμπουμ “Δώμα” θα είναι διαθέσιμο σε ψηφιακή μορφή και για προπαραγγελία του βινυλίου από τις 19 Απριλίου.
Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις μπορείτε να ακολουθήσετε τους Ηλέκτρα στα social media: Instagram, Facebook