Ο Θωμάς Φώτης εφ’ όλης της ύλης | Παρασκευή 5 Απριλίου 21:30 στο Μουσικό Κουτί

Ο γεννημένος Αρτινός και βαπτισμένος Αθηναίος Θωμάς Φώτης ζει μέσα από τη μουσική, με τη μουσική και για τη μουσική. Παίζει, γράφει τραγούδια, τραγουδά, διδάσκει, γυρνώντας σε δεκάδες stages και χώρους ανά την Ελλάδα. Κάθε live του χαρακτηρίζεται από μια βιωμένη αίσθηση γλεντιού, που έλκει από την ηπειρώτικη ρίζα του-ακόμα και όταν τραγουδάει ροκ.
Στις 5 Απρίλη, και μετά από καιρό, ο Θωμάς Φώτης αδειάζει τις μουσικές αποσκευές και καταβολές του στη σκηνή του φιλόξενου Μουσικού Κουτιού με συν-ωδη-πόρο του τον δεξιοτέχνη πιανίστα Θοδωρή Μπρουτζάκη. Μαζί και η πρωτοεμφανιζόμενη Ιωάννα Σιφναίου μια νέα φωνή που ο τραγουδοποιός συστήνει για πρώτη φορά επίσημα στο κοινό.
Ό, τι πρόκειται να τραγουδήσει ο Θωμάς προέρχεται από τα πανηγύρια και τις λαϊκές ορχήστρες, τα εφηβικά του ραδιοφωνικά ακούσματα (από Τρύπες μέχρι Dire Straits) και τα δικά του κομμάτια.
Θα μας δώσει μια μικρή γεύση από το φιλόδοξο πρότζεκτ του αυτής της περιόδου, «τα Κανονακιθάρια» και θα ερμηνεύσει ως τραγουδιστής όλα εκείνα τα κομμάτια που τον σημάδεψαν ως άνθρωπο και ως καλλιτέχνη.
Πρόκειται, ίσως, για το πιο προσωπικό, σημαντικό live του Θωμά Φώτη, μια κατάθεση εαυτού του όπως ποτέ πιο πριν.
Opening Act: Nagia
Είσοδος: 8 ευρώ
Παρασκευή 5 Απριλίου 21:30 στο Μουσικό Κουτί
Κωνσταντινουπόλεως 70 Γκάζι