Ζωντανές συνεντεύξεις σε ελαφριά ατμόσφαιρα | Κυριακή 31 Μαρτίου στις 17.00 με καλεσμένη την Kασσάνδρα Ελ Νατζάρ

Η Ευδοξία Ανδρουλιδάκη μαζί με τη Μαρία Φιλίνη μάς καλούν σε μια σειρά από «ζωντανές συνεντεύξεις σε ελαφριά ατμόσφαιρα», στις οποίες συνομιλούν με γυναίκες που θαυμάζουν και τους θέτουν μια σειρά από ερωτήσεις για την επαγγελματική τους πορεία, τις επιλογές τους, το πώς αυτές διασταυρώνονται με τα όσα συμβαίνουν στην κοινωνία αλλά και για τις καθημερινές τους συνήθειες σε μια προσπάθεια να (μας) τις γνωρίσουν καλύτερα και να συζητήσουν για όλα όσα μας απασχολούν. Αυτήν την Κυριακή 31 Μαρτίου καλεσμένη στο σαλόνι Μπατόν σαλέ είναι η Kασσάνδρα Ελ Νατζάρ, ενώ ως guest εμφανίζεται ο Βασίλης Σαφός.
Η Κασσάνδρα Ελ Νατζάρ έχει επιλέξει το όνομά της. Έχει ζήσει πολλές ζωές και πολλές μεταβάσεις, όλες ως σκορπιός με ωροσκόπο σκορπιό. Κάποια στιγμή, σε αντίθεση με την άτυχη συνονόματή της, θα την πιστεύουν! Παίζει και στο μέλλον θα πάρει 2 Όσκαρ!
Η Ευδοξία Ανδρουλιδάκη και η Μαρία Φιλίνη υποδέχονται την Κασσάνδρα Ελ Νατζάρ στο σαλόνι του ΜΠΑΤΟΝ ΣΑΛΕ, σερβίρουν τσάι και συζητούν μαζί της. Για το θέατρο και τη (μη) συμπεριληπτικότητα, για το τρανς βίωμα ως ένα πνευματικό ταξίδι, για το θαύμα του να επιλέγεις το όνομά σου, για τη ζωή στην Αθήνα ως γυναίκα μετανάστρια.
Συντονίζουν: Ευδοξία Ανδρουλιδάκη, Μαρία Φιλίνη
Φωτογραφίες: Θεόφιλος Τσιμάς
Γενική είσοδος: 8€
Προπώληση εισιτηρίων: ticketservices.gr