Ο αγαπημένος τραγουδιστής, Κωνσταντίνος Αργυρός, επιστρέφει για δεύτερη φορά στο ιστορικό σκηνικό του Ηρωδείου. Αυτή τη φορά, η συναυλία του στις 15 Οκτωβρίου αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία, καθώς θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Ειδικότερα, η πρώτη εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Ηρώδειο πριν από έναν χρόνο είχε αφήσει εποχή, συγκεντρώνοντας ένα ενθουσιώδες κοινό που απόλαυσε τις μοναδικές του ερμηνείες.

Μετά από την επιτυχία της συμμετοχής του στην προηγούμενη συναυλία, ο τραγουδιστής αποφάσισε να επιστρέψει στο ιστορικό θέατρο, αυτή τη φορά με έναν ακόμη πιο ιδιαίτερο σκοπό.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η ανακοίνωση του τραγουδιστή

«Ωδείο Ηρώδου του Αττικού
15.10.2024

Μετά το Royal Albert Hall, θα παρουσιάσουμε μια μοναδική συναυλία στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, στις 15 Οκτωβρίου, αφιερωμένη στην ελληνική νησιωτική μουσική και με επιλεγμένα κομμάτια από την προσωπική μου δισκογραφία.

Άνθρωποι από όλη την Ελλάδα θα ενώσουν τις ψυχές τους, φέρνοντας την παράδοση στο σήμερα, με σκοπό την αλληλεγγύη χάρη στην υποστήριξη της Aurora η συναυλία αυτή είναι αφιερωμένη στην προσφορά και την αγάπη για έναν πολύ σημαντικό σκοπό. Σύντομα θα ανακοινωθούν οι μουσικές συμμετοχές.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους όσους θα είναι συμμέτοχοι σε αυτή την προσπάθεια.

Ακόμη ένα όνειρο, ακόμα μια υπέροχη στιγμή μαζί», γράφει ο Κωνσταντίνος Αργυρός στην ανάρτησή του.

Η συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στις 15 Οκτωβρίου θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, υποστηρίζοντας το φιλανθρωπικό σωματείο Aurora.

ΠΗΓΗ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ