H ταλαντούχα ερμηνεύτρια Ρία Ελληνίδου μας παρουσιάζει ακόμα ένα τραγούδι από το άλμπουμ «Δύσκολος Χαρακτήρας», με τίτλο «Στο Λίγο Που Σε Ξέρω». Το νέο single έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό και συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό music video που αναδεικνύει την boho αισθητική της καλλιτέχνιδας.

«Στο Λίγο Που Σε Ξέρω» – Το Τραγούδι
Το «Στο Λίγο Που Σε Ξέρω» είναι ένα ανεβαστικό τραγούδι που αναδεικνύει την ευαισθησία και τον δυναμισμό της Ρίας Ελληνίδου. Οι στίχοι και η μουσική αναφέρονται στην έντονη έλξη που μπορεί να νιώσει κάποιος ακόμα και σε μικρό χρονικό διάστημα. Η Ρία καταφέρνει να μεταδώσει έντονα συναισθήματα και πάθος, κάνοντάς το κομμάτι αγαπητό σε όλους.

Η Συνεργασία
Η μουσική του τραγουδιού φέρει την υπογραφή του Κυριάκου Παπαδόπουλου, ενώ οι στίχοι είναι δημιουργία του Ηλία Φιλίππου, δύο πολυπλατινένιων δημιουργών με μεγάλες επιτυχίες. Το τραγούδι μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα σύγχρονο και boho αισθητικής music video, σε σκηνοθεσία του Alex Κωνσταντινίδη.

Το Άλμπουμ
Το «Στο Λίγο Που Σε Ξέρω» περιλαμβάνεται στο πρώτο studio album της Ρίας Ελληνίδου, με τίτλο «Δύσκολος Χαρακτήρας». Το άλμπουμ κυκλοφορεί από την Panika Platinum και είναι διαθέσιμο σε όλες τις streaming υπηρεσίες, καθώς και σε φυσική μορφή CD στα καταστήματα. Παράλληλα, η Ρία Ελληνίδου συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις της δίπλα στον Πέτρο Ιακωβίδη στο «Vog Club» στην Αθήνα.

Ρία Ελληνίδου

ΠΗΓΗ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ