ΥΤΟΝ | Βέρτης – Josephine

Τη σεζόν 2024-2025, ο Νίκος Βέρτης και η Josephine θα είναι οι “οικοδεσπότες” στο ΥΤΟΝ. Πρωταγωνιστές σε ένα δυναμικό, νεανικό πρόγραμμα, με μοναδικά live performances στη σκηνή, θα ξεσηκώσουν το κοινό. Ο Νίκος Βέρτης , με το ατόφιο λαϊκό ρεπερτόριό του και η Josephine με τους pop ήχους της, αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό για μουσικά βράδια που τα έχουν όλα. Οι δύο καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους και υπόσχονται να κάνουν τους θαμώνες να περάσουν αξέχαστα.

Στο stage του ΥΤΟΝ, εκτός από τις solo εμφανίσεις τους, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να τους απολαύσει και σε ντουέτα-έκπληξη. Η λαϊκή χροιά του δημοφιλούς τραγουδιστή θα προσεγγίσει την pop κουλτούρα της εκρηκτικής τραγουδίστριας και το αποτέλεσμα θα καταπλήξει. Το φετινό χειμώνα, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΥΤΟΝ για να απολαύσετε την απόλυτη εμπειρία διασκέδασης.

Νίκος Βέρτης

Ο μοναδικός καλλιτέχνης έχει πια καθιερωθεί στη σκηνή του ΥΤΟΝ, ο Νίκος Βέρτης, με τις εμφανίσεις του να γίνονται sold out αμέσως μόλις ανακοινώνονται. Πρόκειται, αναμφίβολα, για έναν από τους δημοφιλέστερους και πιο ταλαντούχους λαϊκούς τραγουδιστές, που έχει χαρίσει στο κοινό διαχρονικές επιτυχίες. Στη σκηνή του ΥΤΟΝ θα ερμηνεύσει δικά του αγαπημένα κομμάτια όπως το “Θέλω να με νιώσεις”, “Πες το μου ξανά”, “Θύμωσε απόψε η καρδιά”, “Μην αργείς”, “Δε με σκέφτεσαι”, “Αν είσαι ένα αστέρι”, “Σαν τρελός σε αγαπάω” αλλά και το πρόσφατα κυκλοφορημένο “Είσαι μια γλυκιά μπαλάντα”. Φυσικά, από το ρεπερτόριό του δεν θα λείψουν και τραγούδια συναδέλφων του τα οποία θα ερμηνεύσει με το δικό του μοναδικό τρόπο.

Josephine

Η εκρηκτική Josephine είναι μία από τις καλλιτέχνιδες με διαρκή ανοδική πορεία στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού. Από τα πρώτα της βήματα κατάφερε να συναρπάσει και να κερδίσει την αγάπη του κοινού, που πλέον αγκαλιάζει κάθε επαγγελματικό της βήμα. Έγινε ευρύτερα γνωστή όταν το 2014 συμμετείχε ως υποψήφια για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι “Dancing Night’’. Μπορεί το τραγούδι να μην επικράτησε και να μην ταξίδεψε στην Eurovision, ωστόσο, το κοινό λάτρεψε το ξανθό κορίτσι, με τη μοναδική χροιά και τη δυναμική σκηνική παρουσία. Έκτοτε η καριέρα της απογειώθηκε.

Μέχρι σήμερα, μετρά συνεργασίες με μερικούς από τους μεγαλύτερους Έλληνες καλλιτέχνες, όπως η Καίτη Γαρμπή, ο Αντώνης Ρέμος, ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Λευτέρης Πανταζής, οι Melisses, ο Θοδωρής Φέρρης και ο Γιώργος Σαμπάνης. Φέτος το χειμώνα, θα μοιραστεί τη σκηνή του ΥΤΟΝ με τον Νίκο Βέρτη, και οι βραδιές στο γνωστό νυχτερινό μαγαζί, προβλέπονται γεμάτες κέφι και χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

ΥΤΟΝ

Το ανανεωμένο ΥΤΟΝ, έρχεται και το φετινό χειμώνα για να ταράξει τα νερά της αθηναϊκής διασκέδασης. Ο μοντέρνος χώρος, με τη minimal αισθητική, έχει την κατάλληλη διαρρύθμιση ώστε όλοι θαμώνες να έχουν οπτική επαφή με την πίστα, απολαμβάνοντας το θεαματικό show που λαμβάνει χώρα επί σκηνής. Το ΥΤΟΝ είναι ένα νυχτερινό μαγαζί με προδιαγραφές εξωτερικού που πηγαίνει σε άλλη διάσταση την έννοια της νυχτερινής διασκέδασης.

Η ποιότητα του χώρου, των ανθρώπων που εργάζονται σε αυτό και των παρεχόμενων υπηρεσιών αντανακλάται σε κάθε στοιχείο του μαγαζιού και δικαιολογεί την σταθερή επιτυχία του. Φυσικά, ξεχωριστό ρόλο στην επιτυχία αυτή διαδραματίζει το φιλόξενο, εξυπηρετικό προσωπικό, που κάνει το παν για να περάσουν καλά οι θαμώνες και να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης.

Τοποθεσία του ΥΤΟΝ στο Αιγάλεω

Το ΥΤΟΝ, βρίσκεται στην οδό Πέτρου Ράλλη, 38 στο Αιγάλεω. Η πρόσβαση στο χώρο είναι ιδιαίτερα εύκολη τόσο με ΙΧ όσο και με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, καθώς απέχει λίγα μόλις χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας.

Οι Τιμές στο ΥΤΟΝ | Βέρτης – Josephine

OPENING 31/8

 Σάββατο & Κυριακή

  • Τιμή απλής φιάλης: 190€ ανά 4 άτομα
  • Τιμή special φιάλης: 210€ ανά 4 άτομα
  • Τιμή premium φιάλης: 270€ ανά 4 άτομα

Φοιτητικές τιμές (απαιτούνται 2 πάσο):

  • Κυριακή : 160€ ανά 6 άτομα

☎️ Τηλέφωνο Κρατήσεων: 6948900000

Βέρτης

ΠΗΓΗ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ