Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ετοιμάζεται για μια συναυλία-σταθμό στην καριέρα του, καθώς θα ανέβει στη σκηνή του θρυλικού Royal Albert Hall του Λονδίνου. Η μεγάλη συναυλία πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικότερα, η είδηση της εμφάνισης του Κωνσταντίνου Αργυρού στο εμβληματικό αυτό venue, προκάλεσε μεγάλο ενθουσιασμό στους θαυμαστές του, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ο ίδιος ο καλλιτέχνης, συγκινημένος από την ανταπόκριση, μοιράστηκε τα συναισθήματά του με μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση που έκανε

Κωνσταντίνος Αργυρός

Ο Αργυρός, γνωστός για την ξεχωριστή φωνή του, τις χαρισματικές εμφανίσεις του και το πλούσιο ρεπερτόριο του που αγγίζει ποπ, λαϊκά και σύγχρονα ελληνικά ακούσματα, έχει καταφέρει να χτίσει μια αφοσιωμένη σχέση με το κοινό του τα τελευταία χρόνια.

Η επιτυχία του τον έχει αναδείξει σε έναν από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες της γενιάς του, με εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων και sold out εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η συναυλία στο Royal Albert Hall έρχεται μετά την περσινή sold out εμφάνιση του Αργυρού στο Barclays Center της Νέας Υόρκης, όπου έγινε ο πρώτος Έλληνας καλλιτέχνης που κατάφερε ένα τέτοιο επίτευγμα.

Αργυρός

ΠΗΓΗ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ