Το Theama Athens Live Stage είναι η νέα άφιξη στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας κι ένας χώρος που αναμένεται να αφήσει εποχή στη νυχτερινή διασκέδαση. Πρόκειται για ένα μαγαζί με μοντέρνα, minimal αισθητική και υπερσύγχρονα ηχητικά συστήματα.

Το Theama Athens Live Stage, έρχεται ανανεωμένο και ανακαινισμένο, στο χώρο του πρώην Palais Royale, έναν χώρο πολυτελή, σχεδιασμένο με έμφαση ακόμα και στη μικρότερη λεπτομέρεια.

Στο Theama Athens Live Stage τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη του. Όλα είναι ιδιαίτερα προσεγμένα καθώς η φιλοσοφία του μαγαζιού είναι η παροχή διασκέδασης υψηλών προδιαγραφών.

Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει στο ευχάριστο και εξυπηρετικό προσωπικό του που δίνει τον καλύτερό του εαυτό για να περάσουν οι θαμώνες μοναδικές μουσικές βραδιές.

Σχήμα 2024-2025: Παολα – Μενιδιάτης – Νινο

Τη σεζόν 2024-2025, η Πάολα, ο Νίνο και ο Χρήστος Μενιδιάτης υποδέχονται το κοινό από τη σκηνή του Theama Live. Οι τρεις μοναδικοί καλλιτέχνες με τις ιδιαίτερες χροιές, τα αγαπημένα κομμάτια και τις υπέροχες διασκευές, έρχονται στο Theama για να βάλουν “φωτιά” στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας και να γεμίσουν με νότες τα βράδια μας.

Οι εκπλήξεις που περιμένουμε από τους τρεις τραουδιστές είναι πολλές. Άλλωστε, και οι τρεις αγαπούν να πειραματίζονται και συνεχώς να παρουσιάζουν στο κοινό καινούργιες ιδέες. Πάνω στο stage του Theama Live Athens θα τους ακούσουμε σε καταπληκτικά ντουέτα ενώ με ανυπομονησία περιμένουμε και τις solo εμφανίσεις τους.

Το τρίδυμο Πάολα – Νίνο -Μενιδιάτης έρχεται για να “σπάσει” τα ταμεία στη νυχτερινή διασκέδαση της πρωτεύουσας και σίγουρα αποτελεί μία από τις καλύτερες μουσικές επιλογές για βραδινή έξοδο. Αυτό το σχήμα δεν πρέπει να το χάσει κανείς!

Τοποθεσία του Theama Athens Live Stage

Το Theama Athens Live Stage βρίσκεται στην οδό Σίνα 7, στο Μαρούσι στο ύψος του ΟΤΕ. Η πρόσβαση είναι εύκολη τόσο με ΙΧ όσο και με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Parking στο Theama Athens Live Stage

Το νυχτερινό κέντρο διαθέτει parking με παρκαδόρους που διευκολύνουν τη στάθμευσή σας στο χώρο.

Ώρα Έναρξης στο Theama Athens Live Stage

Το πρόγραμμα ξεκινά στις 23:45 ενώ η ώρα προσέλευσης είναι στις 23:00. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, προγραμματίστε την κρατησή σας.

Οι Τιμές στο Theama Athens Live Stage

OPENING 11/10

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο:

  • Τιμή απλής φιάλης: 190€ ανά 4 άτομα
  • Τιμή special φιάλης: 240€ ανά 4 άτομα
  • Τιμή premium φιάλης: 280€ ανά 4 άτομα

Κλείστε τραπέζι καλώντας μας στο παρακάτω
☎️ Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 700 5147

ΠΗΓΗ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ