Μη χάσετε αυτή την εξαιρετική ευκαιρία να τους απολαύσετε, την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου στο Half Note Jazz Club.

Το “Theodoridis-Papadopoulos quintet” είναι ένα project που προέκυψε από την συνεργασία δύο καλών συνεργατών και φίλων, του κοντραμπασίστα Γρηγόρη Θεοδωρίδη και του τρομπετίστα Δημήτρη Παπαδόπουλου. Με διαφορετικές καταβολές, αλλά κοινή αισθητική και όραμα, οι δύο μουσικοί προσκαλούν τους σπουδαίους Τάκη Πατερέλη στο τενόρο σαξόφωνο, Νικόλα Αναδολή στο πιάνο και Παναγιώτη Θέμα στα τύμπανα, για μία μοναδική βραδιά, την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου, στο Half Note Jazz Club!
Ο Γρηγόρης Θεοδωρίδης και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έχουν συνυπάρξει επί σκηνής πολλές φορές τα τελευταία 4 χρόνια, είτε ως sidemen σε project τρίτων, είτε ως στενοί συνεργάτες ο ένας στο project του άλλου.
Το κουιντέτο τους, με βάση το ρεπερτόριο της modern jazz και του post bop επιχειρεί να εξερευνήσει τα όρια της αυτοσχεδιαστικής έκφρασης, τόσο μέσω της εξωστρέφειας, όσο και της εσωτερικότητας, με σκοπό πάντα την ψυχική ανύψωση του μουσικού και του ακροατή.
Μη χάσετε αυτή την εξαιρετική ευκαιρία να τους απολαύσετε, την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου στο Half Note Jazz Club.
Info
THEODORIDIS – PAPADOPOULOS QUINTET
ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
Έναρξη 21:30
Half Note Jazz Club
Τριβωνιανού 17, Μετς | 210 9213310
Τιμές εισιτηρίων: από 10€
Προπώληση εισιτηρίων: more.com, halfnote.gr
*Τα τραπέζια είναι τεσσάρων ατόμων. Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους, ότι αν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι (4 εισιτήρια) θα κάθονται μαζί με άλλους.
*Στην τιμή του εισιτηρίου δεν περιλαμβάνεται ποτό ούτε είναι υποχρεωτική η κατανάλωση.
*Με την αγορά του εισιτηρίου δεν εξασφαλίζετε συγκεκριμένο τραπέζι αλλά μόνο τη ζώνη που έχετε επιλέξει.