Το piano trio του πιανίστα και συνθέτη Άρη Παπαδόπουλου, έρχεται στη σκηνή του Half Note Jazz Club, την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου.

Το piano trio του πιανίστα και συνθέτη Άρη Παπαδόπουλου, έρχεται στη σκηνή του Half Note Jazz Club, την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου.
Στη μοναδική αυτή βραδιά θα παρουσιαστεί νέο υλικό από συνθέσεις του πιανίστα αλλά και μια αναδρομή στην πρόσφατη (ANAPOLONTAS) και παλαιότερη (ENDEAVORS) δισκογραφική δουλειά του.
Οι τρεις μουσικοί συμπράττουν προτείνοντας μία νέα αισθητική προσέγγιση στο Jazz piano trio που ενσωματώνει κλασσικά αλλά και σύγχρονα στοιχεία σε συνδυασμό με στοιχεία από τον ελεύθερο αυτοσχεδιασμό.
Μη χάσετε αυτή την υπέροχη σύμπραξη, την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου στο Half Note Jazz Club!
Ο Άρης Παπαδόπουλος σπούδασε τζαζ και κλασσικό πιάνο και δραστηριοποιείται στην τοπική σκηνή συμπράττοντας με Έλληνες και Ευρωπαίους καλλιτέχνες. O Γρηγόρης Θεοδωρίδης σπούδασε Jazz και κλασικό κοντραμπάσο, ολοκληρώνοντας τις σπουδές του στο Βασιλικό Ωδείο της Χάγης. Έχει συνεργαστεί με πολλούς αναγνωρισμένους μουσικούς της Jazz στην Ελλάδα και Ευρώπη και ταξιδεύει και παίζει μουσική σε μουσικές σκηνές και φεστιβάλ ανά τον κόσμο. Ο Παναγιώτης Θέμας είναι απόφοιτος του Ιονίου Moυσικού Πανεπιστημίου και συμμετέχει ενεργά στην jazz σκηνή της Αθήνας έχοντας πολυάριθμες εμφανίσεις σε φεστιβάλ και μουσικές σκηνές, συμπράττοντας με πολλούς και καταξιωμένους μουσικούς.
Aris Papadopoulos (piano)
Grigoris Theodoridis (double bass)
Panagiotis Themas (drums)
Info
ARIS PAPADOPOULOS TRIO
ΠΕΜΠΤΗ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Έναρξη 21:30
Half Note Jazz Club
Τριβωνιανού 17, Μετς | 210 9213310
Τιμές εισιτηρίων: από 10€
Προπώληση εισιτηρίων: more.com
Πληροφορίες: 210 9213310
*Τα τραπέζια είναι τεσσάρων ατόμων. Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους, ότι αν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι (4 εισιτήρια) θα κάθονται μαζί με άλλους.
*Στην τιμή του εισιτηρίου δεν περιλαμβάνεται ποτό ούτε είναι υποχρεωτική η κατανάλωση.
*Με την αγορά του εισιτηρίου δεν εξασφαλίζετε συγκεκριμένο τραπέζι αλλά μόνο τη ζώνη που έχετε επιλέξει.