Το Stouraitis Smaranakis Trio έρχεται στη σκηνή του Half Note Jazz Club, για την πρώτη παρουσίαση του καινούριου τους δίσκου Red Room, την Τετάρτη 3 Απριλίου.

Ο κιθαρίστας Κωνσταντίνος Στουραΐτης και ο οργανίστας Παναγιώτης Σμαρνάκης γνωρίστηκαν το 2018 μέσω του μέντορα τους, Γιώργου Κοντραφούρη.
Μέσα από την κοινή τους αγάπη για το Hammond Organ και ιδιαίτερα για τον ήχο των Jimmy Smith/Wes Montgomery & Larry Young/Grant Green άρχισαν να βρίσκουν τον δικό τους προσωπικό ήχο και να γράφουν δικές τους συνθέσεις με αποτέλεσμα την ηχογράφηση του πρώτου τους προσωπικού δίσκου “Red Room” ο οποίος κυκλοφόρησε το 2024 από την Irida Jazz.
Απόφοιτοι του Ιονίου Πανεπιστημίου, από το 2018 έως και σήμερα οι νεαροί μουσικοί κρατάνε ζωντανή την παράδοση του Jazz Organ Trio και έχουν εμφανιστεί σε πολλά club και Ελληνικά φεστιβάλ όπως Rhodes Jazz Festival, Syros Jazz Festival, Notos Jazz Festival, Afrikana κ.α.
“This organ triο is a perfect example of the continuation of the jazz organ tradition that started in 1955 with Jimmy Smith. These three gentlemen show great respect at that tradition, but also have a personal touch and a fresh sound.” George Kontrafouris
Παίζουν :
Κωνσταντίνος Στουραΐτης – κιθάρα
Παναγιώτης Σμαρνάκης – Hammmond Organ
Παναγιώτης Θέμας – Τύμπανα
Info
STOURAITIS SMARNAKIS TRIO
ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Έναρξη 21:30
Half Note Jazz Club Τριβωνιανού 17, Μετς | 210 9213310
Τιμές εισιτηρίων: από 12 €
Προπώληση εισιτηρίων: more.com, halfnote.gr
Πληροφορίες: 210 9213310
*Τα τραπέζια είναι τεσσάρων ατόμων. Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους, ότι αν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι (4 εισιτήρια) θα κάθονται μαζί με άλλους.
*Στην τιμή του εισιτηρίου δεν περιλαμβάνεται ποτό ούτε είναι υποχρεωτική η κατανάλωση.
*Με την αγορά του εισιτηρίου δεν εξασφαλίζετε συγκεκριμένο τραπέζι αλλά μόνο τη ζώνη που έχετε επιλέξει.